Prijsindicatie en levertijd

Elke urn van Keruniek  is uniek en handgemaakt. Ik maak gebruik van de twee belangrijkste methodes om keramiek te maken, het draaien op de pottenbakkersschijf en het handvormen. Niets komt uit een mal, niets wordt in productie gemaakt, geen twee urnen zullen hetzelfde zijn.

Dit handwerk garandeert een unieke en persoonlijke urn … maar kost ook tijd. Tijdens het maakproces houd ik u op de hoogte door middel van foto’s en kan een en ander nog worden bijgestuurd, mocht dit nodig zijn. Rekening houdend met de vervaardiging, droogtijd en minimaal een dubbele stook, is de levertijd ongeveer 10 weken na opdracht.

De prijzen voor de sierurnen van Keruniek  zijn ondermeer afhankelijk van de grootte van de urn, de gewenste decoratie & glazuur en de keuze voor een binnen- of buitenurn (aardewerk of steengoed).
Houdt u rekening met prijzen vanaf € 245 voor de kinderurnen en dierenurntjes en vanaf € 295 voor een eenvoudige sierurn. De herinneringsdoosjes kunnen worden gemaakt in de stijl van de sierurn, of als los object, prijzen vanaf € 95. Ik hou van eerlijke prijzen, dus als het voor een lagere prijs kan, dan zal ik die ook berekenen.

Voor nadere informatie of een afspraak kunt u op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur contact opnemen met Keruniek  via telefoonnummer 06 – 38436722 of via de pagina Contact op deze site.

Prijsindicatie