Hoe werkt het in de praktijk?

U bent op zoek naar een mooie urn en u heeft de site vanKeruniek, bezocht. Daar vond u wat u zocht, namelijk de mogelijkheid om een urn te laten maken naar eigen ontwerp en wensen. Wat dan?

De ervaring leert, dat niemand een ‘kant en klare’ urn kiest uit de bestaande collectie van Keruniek. We maken meestal een afspraak om eens te komen praten. Tijdens een ontmoeting in het atelier, komen de herinneringen aan, ervaringen met en persoonlijkheid van de overledene ter sprake. Diens favoriete bloem of grote hobby. Het thema van een geboortekaartje of kinderkamertje … Dit alles helpt mij bij de beeldvorming, en stelt me in staat suggesties te doen over vorm, thema en kleuren. Vaak ontstaan zo nieuwe ideeën en word ik uitgedaagd om iets te maken waaraan ik zelf nooit eerder heb gedacht, maar dat ik wel blijk te kunnen realiseren.

De foto’s op deze website zijn er dan ook meer om mijn stijl van werken aan u te laten zien, dan om de mogelijkheden af te bakenen. Ik ben altijd bereid om een poging te doen aan uw wensen vorm te geven. Er is zoveel meer mogelijk, maar daarvoor blijkt uw eigen verhaal onontbeerlijk! Bel dus gerust voor een afspraak en neem dan voorbeelden mee van voor u belangrijke onderwerpen. Ik weet bijna zeker dat we samen uw wensen kunnen omzetten in een prachtige urn …

In de Praktijk