Nieuws

Nieuws
 
Op deze pagina is het mogelijk om verschillende nieuwsberichten over Keruniek  te lezen. Alle nieuwsberichten zijn te downloaden in het zogenaamde “Adobe Reader”-formaat. Klik hier om “Adobe Reader” te downloaden.

Vrijdag 23 September 2022
De nieuwe website is een feit. Met een hele nieuwe layout.

Zaterdag 15 Januari 2011
De pagina’s “Dierenurntjes” en “In de praktijk” zijn toegevoegd.

Vrijdag 14 Januari 2011
De fotoalbums “Herinneringsdoosjes“, “Kinderurnen” en “Sierurnen” zijn uitgebreid met een aantal foto’s en het fotoalbum “Dierenurntjes” is toegevoegd.

Zaterdag 20 Maart 2010
Binnenkort zijn bij
Keruniek  ook dierenurnen verkrijgbaar.

Zaterdag 20 Maart 2010
De prijzen voor de kinderurnen en de sierurnen zijn verlaagd.

Zaterdag 13 juni 2009
De fotoalbums “Kinderurnen” en “Herinneringsdoosjes” zijn uitgebreid met een aantal foto’s.

Vrijdag 8 mei 2009
De layout van de website is aangepast. Op elke pagina staat nu een leuke foto afgebeeld. Verder zijn de verschillende fotoalbums aangepast. Het is nu mogelijk om makkelijk te bladeren in de verschillende foto’s. Op de betreffende pagina’s staat meer uitleg over het gebruik van deze bladerfunctie.

Dinsdag 2 december 2008
Op de pagina “Foto’s” is het fotoalbum “Kinderurnen” uitgebreid en zijn de fotoalbums “Sierurnen” en “Herinneringsdoosjes” toegevoegd. Verder zijn de pagina’s “Sierurnen” en “Herinneringsdoosjes” toegevoegd. Ook is de pagina “CV” uitgebreid met nieuwere informatie en is de pagina “Links” uitgebreid met een nieuwe link.

Dinsdag 17 juli 2007
In deze folder over Keruniek  vertelt Claudia Jansen wat meer over wat zij allemaal maakt als keramiste. Verder wordt er iets verteld over Prijsindicatie en Levertijd van de verschillende urnen.
Bekijk de folder (2.392.351 bytes)

Donderdag 8 maart 2007
Claudia Jansen heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Na haar HBO-opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming met de afstudeerrichting Toerisme en Recreatie Werk besloot ze het roer volledig om te gooien en zich om te scholen tot keramiste.
Lees het interview (44.513 bytes)